Dispositivos e acessórios
Terte med bacon, purre og emmentaler
Preparação 15min
Total 25min
6 porsjoner
Ingredientes
-
butterdeig (ca. 320 g, se tips)1 ark
-
egg, medium pisket1
-
emmentaler ost delt i biter (2 cm)150 g
-
hvitløksfedd2
-
purreløk delt i biter (3 cm)300 g
-
"extra virgin" olivenolje pluss ekstra til drypping35 g
-
baconterninger200 g
-
crème fraîche, min 30% fett200 g
-
havsalt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
salatblader, blandede100 g
-
balsamico til drypping
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
713 mg
Proteína
18 g
Energia
2537 kJ /
612 kcal
Gordura
51 g
Gordura saturada
25 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Måltider på minutter
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ciabattine
Nenhuma avaliação
Vegetariske pølseruller
Nenhuma avaliação
Australske Kjøttpaier
Nenhuma avaliação
Havrekjeks
Nenhuma avaliação
Kjøttpaier med rosmarin
Nenhuma avaliação
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Nenhuma avaliação
Speltpizza med sikori og taleggio
Nenhuma avaliação
Vannkringle
1h
Potetlefse
1h
Terte med purre og skinke
1h 55min