Dispositivos e acessórios
Maanzaadslakken
Preparação 25min
Total 2h 30min
40 stuks
Ingredientes
Deeg
-
speltgraan250 g
-
melk250 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
zachte boter en iets meer om in te vetten50 g
-
suiker30 g
-
bloem250 g
-
zout½ tl
Maanzaadvulling
-
zachte boter in stukken50 g
-
maanzaad100 g
-
suiker50 g
-
ei1
Opbouw
-
bloem om te bewerken
Kleur toppings
-
suiker200 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
voedingskleurstof (opcional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
35.2 mg
Proteína
2.6 g
Energia
456.7 kJ /
109.2 kcal
Gordura
3.6 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
17.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Shakshuka
50min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nenhuma avaliação
Vegan Sinaasappel Croissants
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Baklava kaastaart
Nenhuma avaliação
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Batbout met kaas
30min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min