
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Karamelsaus
-
250
g suiker
ou 250 g bruine suiker - 200 - 250 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Chocoladebasis
- 200 g pure chocolade in stukken
- 60 g boter in stukken
-
200
g feuilletine
ou 'Crêpe Dentelle' koekjes
Vanilleroom
- 1 vanillestokje in de lengte gehalveerd
- 300 g melk
- 2 gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en koud water om de gelatine te weken
- 3 eieren
- 80 g suiker
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 300 g room, min. 30% vet gekoeld
Chocoladeglazuur
- 350 g pure chocolade in stukken
-
35
g boter
ou 20 g druivenpit olie
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1091.3 kcal / 4566.3 kJ
- Proteína
- 11.6 g
- Gordura
- 77 g
- Hidratos de carbono
- 84.9 g
- Fibra
- 6.9 g
- Gordura saturada
- 39.4 g
- Sódio
- 57.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Nenhuma avaliação
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Nenhuma avaliação
Taartje met chocolade-praliné
Nenhuma avaliação
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Mini panettone
Nenhuma avaliação
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Speculoos druiven tiramisu
1h
Driekoningentaart met frangipane
50min