Dispositivos e acessórios
Millefeuille met chocolade en karamel
Preparação 40min
Total 3h 30min
6 porties
Ingredientes
Karamel met noten
-
hazelnoten30 g
-
walnoten30 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten30 g
-
gepelde amandelen gesnoeid30 g
-
bruine suiker300 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
azijn50 g
Vulling
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken400 g
-
room, 35% vet400 g
-
boter in stukken60 g
Bladerdeeg
-
boter (400 g in schijfjes en 80 g in stukken)480 g
-
bloem en iets meer om te bewerken500 g
-
koud water200 g
-
citroensap1 el
-
suiker10 g
-
zout1 tl
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Sódio
285 mg
Proteína
16.7 g
Energia
6523 kJ /
1558.5 kcal
Gordura
108 g
Fibra
8.7 g
Gordura saturada
61.3 g
Hidratos de carbono
128.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dagelijks en creatief
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Nenhuma avaliação
Soefganiots
2h
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Nenhuma avaliação
Custard
15min
Karameltaart
3h 50min
Basis karamel
25min
Toffees
2h
Pistache en amandel filo spiraal
Nenhuma avaliação
Kerstman macarons
3h 20min
Melkbrood
2h 20min
Karamelsaus
1h 30min