Dispositivos e acessórios
Bread and butter pudding
Preparação 10min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
butter plus extra for greasing30 g
-
raw sugar80 g
-
vanilla bean cut into halves1
-
pouring (whipping) cream300 g
-
full cream milk300 g
-
eggs4
-
brioche or panettone (approx. 3 cm thick)4 slices
-
sultanas50 g
-
ground nutmeg1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
124.8 mg
Proteína
7.5 g
Energia
1333 kJ /
317.4 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
13.3 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Butterscotch sauce
10min
Custard
10min
Steamed ginger puddings
40min
Chocolate ganache
20min
Custard Sauce - Pouring Custard
15min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Crème caramels
7h 45min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Steamed orange puddings
1h 25min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1h 50min
Portuguese-style custard tarts
40min
Sticky date pudding
1h 30min