Dispositivos e acessórios
Hotteok (sweet filled pancakes)
Preparação 55min
Total 1h 50min
8 pieces
Ingredientes
Dough
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
water230 g
-
vegetable oil2 tsp
-
caster sugar40 g
-
sea salt½ tsp
-
plain flour plus extra to dust360 g
Filling
-
sesame seeds1 tbsp
-
unsalted peanuts60 g
-
light brown sugar70 g
-
honey90 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
vegetable oil to shallow fry
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
563.9 mg
Proteína
7.5 g
Energia
1349 kJ /
321.2 kcal
Gordura
6.7 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
58.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Korea
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cinnamon buns
3h 5min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1h 50min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Biskut Arab (Arab Shortbread Cookies)
30min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1h 15min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2h 20min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min
Soft Sweet Buns
1h 10min