
Dispositivos e acessórios
Sambal udang
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
fresh coriander leaves20 g
-
fresh basil leaves3
-
brown onion cut into quarters200 g
-
apple cider vinegar25 g
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled20 g
-
salt2 tsp
-
shrimp paste10 g
-
water100 g
-
olive oil60 g
-
chilli powder½ tsp
-
coconut sugar (see Tips)10 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
large raw prawns peeled and deveined300 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Nutrição por 4 portions
Energia
1039.5 kcal /
4366 kJ
Proteína
72.4 g
Gordura
62.7 g
Hidratos de carbono
39.1 g
Fibra
15.5 g
Gordura saturada
9.9 g
Sódio
6494.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia