Dispositivos e acessórios
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
595 mg
Proteína
2 g
Energia
707 kJ /
169 kcal
Gordura
13 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
HongKong Style Soy Braised Chicken
Nenhuma avaliação
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Caramel Honeycomb Cake
2h 30min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Ayam Masak Kicap
40min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Sambal Kangkung
10min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min