Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
Preparação 10min
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces250 g
-
icing sugar70 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
orange zest (see Variations)1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
cornflour70 g
-
plain flour260 g
-
white chocolate broken into small pieces180 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
3.9 mg
Proteína
1 g
Energia
448.9 kJ /
106.9 kcal
Gordura
6.9 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lolly cake
4 Std. 5 Min
Chloe's caramel fudge
24 Std. 30 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Lemon curd
20 Min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Melting moments with strawberry cream
45 Min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
Afghan biscuits
25 Min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min