Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
Preparação 10min
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces250 g
-
icing sugar70 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
orange zest (see Variations)1 tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
cornflour70 g
-
plain flour260 g
-
white chocolate broken into small pieces180 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
3.9 mg
Proteína
1 g
Energia
448.9 kJ /
106.9 kcal
Gordura
6.9 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Lolly cake
4h 5min
Ginger slice
1h 35min
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Gingerbread
1h 30min
Christmas cake
196h 35min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Custard horns
1h 45min
Lemon curd
20min
Christmas spice mix
5min
Classic chocolate fudge
3h 10min
Ginger fluff
50min