Dispositivos e acessórios
Burnt orange marmalade
Preparação 20min
Total 14h 20min
1500 g
Ingredientes
Burnt caramel
-
navel oranges washed and scrubbed1000 g
-
lemon1
-
water530 g
-
white sugar650 g
-
lemon juice1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1500 g
Sódio
118.9 mg
Proteína
9.7 g
Energia
12566.4 kJ /
3003.4 kcal
Gordura
2.2 g
Fibra
21.6 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
773.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday - Winter 2025 sneak peek
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
"Marry me" chicken pasta
35min
Ginger spice and white chocolate muffin
35min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Set and forget rice pudding
1h 10min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
White chocolate pistachio shake
Nenhuma avaliação
Jaffa muffin
40min
Fruity dream
10min
Melting moments with lemon cream
45min