Dispositivos e acessórios
Caramel feijoa upside down cake
Preparação 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
Topping
-
olive oil spray for greasing
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
brown sugar150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
feijoas trimmed, peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)3 - 6
Cake
-
unsalted butter softened70 g
-
caster sugar100 g
-
plain flour200 g
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
milk150 g
-
natural yoghurt50 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
174.8 mg
Proteína
4.3 g
Energia
1681.1 kJ /
400.3 kcal
Gordura
18.6 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
54.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Feijoas
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sticky date pudding
1h 30min
Vanilla and honey toasted muesli
35min
Lemon or lime butter
15min
Apricot macadamia biscuits
40min
ANZAC biscuits
40min
Quince paste
4h 10min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Feijoa chutney
1h 15min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Afghan biscuits
25min
ANZAC slice
1h 40min
Better banana cake
45min