Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Preparação 15min
Total 45min
800 g
Ingredientes
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 800 g
Sódio
2998.8 mg
Proteína
21.1 g
Energia
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Gordura
345 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
218.5 g
Hidratos de carbono
252.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Waffle cones
35 Min
Chocolate miso eclairs
1 Std. 45 Min
Chocolate butter cream
10 Min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Whipped cream
15 Min
Speedy citrus layered cake
1 Std. 10 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Feijoa celebration cake
1 Std. 30 Min
Buttercream icing
5 Min
Cream cheese frosting
5 Min
Basic vanilla cupcakes
35 Min
Basic chocolate cupcakes
40 Min