Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to scatter
- 80 g white wine
- 15 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 1000 g water
- 1 baguette loaf, cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1529.3 kJ / 365.5 kcal
- Proteína
- 14.4 g
- Hidratos de carbono
- 37.2 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 8.1 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sódio
- 508.6 mg
Receitas alternativas
Pickled Grated Carrots (TM6)
45 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Ancho chilli bean bowl
1h
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Beer batter fish
40 Min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min