Dispositivos e acessórios
French onion soup (Soupe à l’oignon)
Preparação 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to scatter1 sprig
-
white wine80 g
-
plain flour15 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)2 tsp
-
water1000 g
-
baguette loaf cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
508.6 mg
Proteína
14.4 g
Energia
1529.3 kJ /
365.5 kcal
Gordura
17 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
37.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hollandaise
15min
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Pears on Orange Syrup
Nenhuma avaliação
Cooking Long Pasta
Nenhuma avaliação
French onion pasta
45min
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Chunky guacamole
10min
Cranberry Bacon Stuffing
10min
Whipped Feta
35min
Beef stock paste
3h
Mushroom risotto
30min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min