Dispositivos e acessórios
Perfect steak with sauce Bernaise
Preparação 10min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 portions
Sódio
2152.8 mg
Proteína
149.4 g
Energia
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Gordura
258.2 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
137.3 g
Hidratos de carbono
19.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sangria
Nenhuma avaliação
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50min
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Béarnaise sauce
20min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Béarnaise Sauce
20min
Mayonnaise
5min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min
Beef Wellington
2h 15min
Beer batter fish
40min