Dispositivos e acessórios
Perfect steak with sauce Bernaise
Preparação 10min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 portions
Sódio
2152.8 mg
Proteína
149.4 g
Energia
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Gordura
258.2 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
137.3 g
Hidratos de carbono
19.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Margarita
5min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Beer batter fish
40min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Nenhuma avaliação
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Pil pil sauce
5min
Hollandaise
15min