Dispositivos e acessórios
Rich tomato relish
Preparação 15min
Total 2h 15min
1430 g
Ingredientes
-
celery cut into pieces250 g
-
white onion½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
fresh red chillies trimmed, to taste1 - 2
-
fresh tomatoes cut into halves500 g
-
eggplant cut into pieces (3 cm)100 g
-
apple cored and cut into halves1
-
fresh pineapple cut into pieces (3 cm)100 g
-
sun dried tomatoes80 g
-
fresh coriander leaves, roots and stalks cut into pieces25 g
-
fresh thyme leaves only8 sprigs
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
white vinegar200 g
-
brown sugar125 g
-
tomato paste125 g
-
sweet corn cob kernels removed from cob1
-
canned tomatoes diced200 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1430 g
Sódio
1129.2 mg
Proteína
36.4 g
Energia
5830.8 kJ /
1393.6 kcal
Gordura
12.4 g
Fibra
53.1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
319.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good Food Mark LaBrooy
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Lemon and thyme oil
25min
Tomato ketchup
1h 25min
Béchamel sauce
20min
Tomato relish
2h 10min
Caramelised red onion chutney
24h
Quince paste
4h 10min
Lemon or lime butter
15min
Quick béchamel sauce
15min
Quick beetroot relish
40min
Tomato passata
1h 40min