Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1000 g veal sweetbreads (see Tip)
- 250 g white vinegar
- 750 g cold water
- 600 g water, room temperature
- iced water
- ice cubes
- 300 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2784.7 kJ / 663 kcal
- Proteína
- 36.7 g
- Hidratos de carbono
- 2.8 g
- Gordura
- 51 g
- Gordura saturada
- 18 g
- Fibra
- 1.2 g
- Sódio
- 283.1 mg
Receitas alternativas
Mexican scrambled eggs
20 min
Cheesecake
3h 15min
Steak and kidney pudding
3u. 45min
Scream cupcakes
2h 5min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Sunday lamb roast
Nenhuma avaliação
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20 min
Boiled Eggs
20 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 godz. 35 min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min