Dispositivos e acessórios
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
Preparação 20min
Total 3h 30min
6 portions
Ingredientes
-
veal sweetbreads (see Tip)1000 g
-
white vinegar250 g
-
cold water750 g
-
water room temperature600 g
-
iced water
-
ice cubes
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish300 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
white wine100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
283.1 mg
Proteína
36.7 g
Energia
2784.7 kJ /
663 kcal
Gordura
51 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4h 35min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Chicken and port pâté
1h 30min
Carrot and coriander soup
30min
Chocolate mousse
3h 20min
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4h 45min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Pea and mint soup
20min
Pecan pie cheesecake cups
35min