Dispositivos e acessórios
Peppercorn sauce
Preparação 5min
Total 20min
14 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves3
-
white wine100 g
-
brandy2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water50 g
-
Port (fortified wine)2 tbsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
pouring (whipping) cream150 g
-
green peppercorns drained20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
54.5 mg
Proteína
0.4 g
Energia
227.9 kJ /
54.3 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauces and Marinades
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mai Tai
10min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Crème brûlée
7h
Hollandaise sauce
15min
Butter chicken
55min
Chilli con carne
45min
Béchamel sauce
20min
Chilli con carne
40min
Rogan josh
1h 35min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Thai red chicken curry
30min