Dispositivos e acessórios
Snittede portobello-svampe med avocadochimichurri
Preparação 15min
Total 30min
4 portioner
Ingredientes
-
portobello svampe, friske (ca. 300 g), stilke fjernet, vand tørret af4
-
fed hvidløg4
-
balsamico80 g
-
ekstra jomfruolivenolie80 g
-
spidskommen, stødt2 knivspids
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
røget paprika, stødt1 teske
-
salt2 knivspids
-
barbecuesauce40 g
-
skalotteløg halveret1
-
chili, tørret i flager¼ teske
-
koriander, frisk kan undlades3 kviste
-
persille, frisk kan undlades10 kviste
-
citronsaft25 g
-
oregano, tørret½ teske
-
salt½ teske
-
avokado uden skal, skåret i mindre stykker (1-2 cm)300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
489.3 mg
Proteína
4 g
Energia
1541.8 kJ /
368.5 kcal
Gordura
31.5 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
21.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lidt og let til ugen
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Vegansk karryret med aubergine
50min
Suppe med blomkål og kikærter
50min
Svampebolognese med courgette-nudler
Nenhuma avaliação
Græskartærte
Nenhuma avaliação
Tortilla med courgette og falafler
25h 30min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Nenhuma avaliação
Spicy aubergine med bulgur
Nenhuma avaliação
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Nenhuma avaliação
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Nenhuma avaliação
Bagt mac and cheese med grøntsager
Nenhuma avaliação
Galette med ost og tofudressing
Nenhuma avaliação
Quesadillas med chilichutney
Nenhuma avaliação