
Dispositivos e acessórios
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Preparação 45min
Total 1h 30min
8 portioner
Ingredientes
Tahin
-
sesamfrø200 g
-
vindruekerneolie50 g
-
havsalt1 knivspids
Tahindressing
-
citronsaft2 spsk
-
løgsalt1 tsk
-
honning1 tsk
-
soyamælk50 g
-
hvidløg, granuleret1 knivspids
Linse- og kikærteburgere
-
cheddar skåret i stykker (3-4 cm)100 g
-
brød, daggammelt revet i stykker150 g
-
bredbladet persille, frisk kun blade4 kviste
-
rødløg (ca. 80 g), delt i to1
-
fed hvidløg1
-
oregano, tørret1 spsk
-
sennepspulver1 tsk
-
cayennepeber, stødt1 - 2 knivspidser
-
olivenolie plus ekstra til stegning1 spsk
-
linser, dåse skyllet og drænet (ca. 250 g efter tømning)400 g
-
hvide kikærter, dåse skyllet og drænet (ca. 250 g efter tømning)400 g
-
æg1
Forsamling
-
boller8
-
avokado most1
-
brie i tynde skiver (valgfrit)200 g
-
blomme tomater delt i skiver1 - 2
-
romainesalat4 blade
Nutrição por 1 portion
Energia
718 kcal /
3014 kJ
Proteína
29 g
Gordura
41 g
Hidratos de carbono
54 g
Fibra
10 g
Gordura saturada
12 g
Sódio
1033 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Vegetarisk køkken
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
25h 30min
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação