
Dispositivos e acessórios
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Preparação 20min
Total 45min
6 portioner
Ingredientes
-
blomkål opdelt i buketter600 g
-
spidskommenfrø2 tsk
-
korianderfrø3 tsk
-
peberkorn, sorte½ - 1 tsk
-
chilipulver1 tsk
-
gurkemeje, stødt¼ tsk
-
fed hvidløg3
-
løg delt i to200 g
-
vegetabilsk olie30 g
-
kokosmælk400 g
-
vand130 g
-
sød kartoffel skåret i tern (4 cm)500 g
-
græskar skåret i tern (4 cm)500 g
-
havsalt plus ekstra efter smag½ tsk
-
cashewnødder, ristet og saltet50 g
-
baby broccoli delt i kvarte100 g
-
sukkerærter delt i to50 g
-
babyspinat, frisk80 g
-
sort peber, stødt
-
yoghurt naturel150 g
-
koriander, frisk kun blade, til pynt4 kviste
-
cashewnødder, ristet og saltet til pynt
Nutrição por 1 portion
Energia
396 kcal /
1663 kJ
Proteína
11 g
Gordura
24 g
Hidratos de carbono
29 g
Fibra
13 g
Gordura saturada
12 g
Sódio
455 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Vegetarisk køkken
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
25h 30min
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação
Nenhuma avaliação