
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 31 ½ oz water divided
- 2 oz tamari sauce to taste
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tsp vegetable stock paste
- 3 oz green onions cut into pieces, plus extra, sliced to garnish
- 1 inch fresh ginger sliced
- 2 garlic cloves
- ½ tsp Chinese five spice
-
¼
tsp dried chili flakes
ou 1 dried red chili - 10 ½ oz fresh mixed mushrooms (e.g. button, shiitake, trumpet, cremini, king oyster), sliced
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- 7 oz jasmine rice
- 3 ½ oz zucchini sliced into half moons (½ in.)
- 3 ½ oz carrot julienned
- 3 ½ oz Chinese cabbage leaves sliced (½ in)
- 3 oz baby corn drained (opcional)
- 3 oz bean sprouts, fresh
- toasted sesame oil to drizzle
- sesame seeds to garnish
- 4 dried red chilies to garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 403 kcal / 1686.1 kJ
- Proteína
- 10.9 g
- Gordura
- 13.8 g
- Hidratos de carbono
- 62.3 g
- Fibra
- 4.9 g
- Gordura saturada
- 1.1 g
- Sódio
- 1161.3 mg
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