Dispositivos e acessórios
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
Preparação 10min
Total 10min
2 porsiyon
Ingredientes
-
Hindistan cevizi tozu30 g
-
badem30 g
-
mango, olgun parçalara bölünmüş200 g
-
yoğurt az yağlı150 g
-
mango, olgun küp küp kesilmiş (1 cm)50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
8 g
Energia
1234 kJ /
295 kcal
Gordura
18 g
Fibra
6.4 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fit ve Lezzetli
18 Receitas
Turquia
Turquia
Thermomix® ile Fit Kal
35 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Portakal Soslu Ilık Bulgur Salatası
40min
Yaban Mersini ve Zencefilli Kahvaltılık Smoothie
10min
Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk
1h 50min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Yulaflı Sebze Köftesi (Bebek Yemeği)
50min
Detoks İçeceği (şekersiz)
10min
Matchalı Smoothie Kasesi
5min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Puttanesca Sos
55min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45min
Haşlanmış Yumurta
20min