Dispositivos e acessórios
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
Preparação 10min
Total 10min
2 porsiyon
Ingredientes
-
Hindistan cevizi tozu30 g
-
badem30 g
-
mango, olgun parçalara bölünmüş200 g
-
yoğurt az yağlı150 g
-
mango, olgun küp küp kesilmiş (1 cm)50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
8 g
Energia
1234 kJ /
295 kcal
Gordura
18 g
Fibra
6.4 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fit ve Lezzetli
18 Receitas
Turquia
Turquia
Thermomix® ile Fit Kal
35 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Bonfileli Ravioli Çorbası
30min
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Nenhuma avaliação
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3h 30min
Fındık Ezmeli Çikolatalı Cheesecake
5h
Buharda Tahinli Tatlı
45min
Orman Meyveli Soğuk Tatlı
10min
Lahana Yatağında Kızarmış Onsen Yumurtası
Nenhuma avaliação
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Kuşkonmaz, Brokoli ve Mantarlı Pilav
50min
Çilekli Yulaf Lapası
20min
Hurmalı Yulaf Lapası
15min