Dispositivos e acessórios
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
Preparação 10min
Total 10min
2 porsiyon
Ingredientes
-
Hindistan cevizi tozu30 g
-
badem30 g
-
mango, olgun parçalara bölünmüş200 g
-
yoğurt az yağlı150 g
-
mango, olgun küp küp kesilmiş (1 cm)50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
8 g
Energia
1234 kJ /
295 kcal
Gordura
18 g
Fibra
6.4 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fit ve Lezzetli
18 Receitas
Turquia
Turquia
Thermomix® ile Fit Kal
35 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Kaju, Muz ve Zencefilli Bağışıklık Güçlendirici
2h 15min
Üç Malzemeli Vegan Dondurma
5min
Vanilya ve Beyaz Şaraplı Armutlar ile Badem Kıtırı
Nenhuma avaliação
Bezelye Ezmesi, Kiraz Domates ve Peynirli Dürüm
Nenhuma avaliação
Somonlu Coleslaw Sandviç
15min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Nenhuma avaliação
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Nenhuma avaliação
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Nenhuma avaliação
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40min
Hindistan Cevizi Sütlü Mercimek (Coconut Dhal)
Nenhuma avaliação
Ananaslı Smoothie Kasesi
15min
Meksika Fasulyesi ve Köz Mısırlı Salata
40min