Socca with Tuna, Olives and Capers
TM6 TM5

Socca with Tuna, Olives and Capers

4.8 (13 avaliações )

Ingredientes

  • 120 g chickpea flour
  • 250 g water
  • 50 g olive oil, plus extra for frying
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 red onion, quartered
  • 1 garlic clove
  • 1 tomato, sliced
  • 100 g tinned tuna in oil, drained and flaked
  • 1 Tbsp pitted black olives
  • 1 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
  • 1 pinch dried oregano
  • 1 pinch ground black pepper
  • 2 fresh basil leaves, shredded, for garnish
  • 1 pinch chilli flakes (opcional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
4753 kJ / 1140 kcal
Proteína
55 g
Hidratos de carbono
73 g
Gordura
66 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas