
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinated Beef
- 75 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 200 g beef fillet steak
Flatbreads
- 350 g strong wholemeal bread flour plus extra for dusting
- 250 g plain yoghurt
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp sugar
Tomato and Pepper Topping
- 4 banana shallots halved (120-130 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 6 sun-dried tomatoes sliced thinly (approx. 50 g)
- 1 preserved red pepper cut in thin strips (approx. 50 g)
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- 1 tsp runny honey
Bean Purée
- 240 g tinned cannellini beans (1 x 400 g tin, drained)
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 491 kcal / 2060 kJ
- Proteína
- 23.8 g
- Gordura
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 46.5 g
Receitas alternativas
Pissaladière
1h 30min
Layered bread
2h 30min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
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Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1h 50min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
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Sweet Potato and Courgette Frittata
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Green Pancakes with Ham and Cheese
55min
Mexican Stuffed Peppers
45min