Dispositivos e acessórios
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
Preparação 15min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
Pea Pod Flans
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
water plus extra for baking700 g
-
fresh green peas with pods, trimmed1000 g
-
plain flour for dusting
-
cream, min. 30% fat (e.g. whipping or double cream)150 g
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg to taste1 - 2 pinches
-
medium eggs3
Yoghurt and Mint Cream
-
fresh mint leaves plus extra for serving5 g
-
lemon 5 g finely grated zest and 5-10 g juice to taste1
-
Greek yoghurt150 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
526 mg
Proteína
14 g
Energia
1599 kJ /
382 kcal
Gordura
26 g
Fibra
8.4 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Asparagus Risotto
45min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Risotto with Parmesan
40min
Pea Gazpacho
4h 15min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Seafood Pozole
1h 15min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3h
Courgette and Feta Risotto
30min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Mushroom Risotto
30min