Dispositivos e acessórios
Leftover Chicken Kimchi Salad
Preparação 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
honey30 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
white wine vinegar45 g
-
Chinese cabbage sliced (1 cm)200 g
-
200 g iceberg lettuce, sliced (1 cm)cos lettuce sliced (1 cm)200 g
-
kimchi drained (see tip)100 g
-
roast chicken leftover, shredded or sliced in 1 cm pieces300 g
-
spring onions thinly sliced2 Tbsp
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
572.8 mg
Proteína
21.1 g
Energia
1166.7 kJ /
278.9 kcal
Gordura
16.5 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
11.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourish Your Gut
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pad Thai
45min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10min
Versatile Smooth Soup
45min
Spaghetti Carbonara
40min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Watermelon Ice Lollies
12h 10min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Walnut and spinach pesto
5min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min