Dispositivos e acessórios
Vegetable and Seaweed Tartare
Preparação 25min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
water300 g
-
green beans finely diced (approx. 5 mm)250 g
-
red pepper finely diced (approx. 5 mm)130 g
-
aubergine finely diced (approx. 5 mm)130 g
-
courgette finely diced (approx. 5 mm)100 g
-
dried mixed seaweed4 - 5 Tbsp
-
water for soaking
-
garlic clove½
-
red onions quartered40 g
-
shallot halved40 g
-
pickled capers10 g
-
pickled gherkins cut in pieces50 g
-
olive oil30 g
-
toasted sesame oil10 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh parsley roughly chopped, for serving
-
sesame seeds for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
438 mg
Proteína
2 g
Energia
409 kJ /
98 kcal
Gordura
7 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
8.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Nenhuma avaliação
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Berry mousse
4h 50min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1h 5min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Pistachio Pesto
10min