Dispositivos e acessórios
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
Preparação 15min
Total 2h 45min
5 portions
Ingredientes
-
lemon juice6 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
salt divided1 ¾ tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
chicken tenders18 oz
-
dried oregano1 tsp
-
couscous8 oz
-
water35 oz
-
cherry tomatoes halved16 oz
-
cucumber sliced (¼ in.), to serve16 oz
-
marinated artichoke hearts canned, drained, quartered14 oz
-
pitted Kalamata olives drained10 oz
-
feta cheese crumbled, to serve5 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2251 mg
Proteína
39 g
Energia
3515 kJ /
840 kcal
Gordura
53 g
Fibra
13 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
57 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meal Prep
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Tarragon Chicken Pasta
45min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Hoisin Pork Bowl
45min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50min
Salmon Burger
35min
Greek Rice
1h 20min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Mediterranean Chicken
35min
Turkey Taco Bowl
1h