Dispositivos e acessórios
Appeltaart
Preparação 30min
Total 1h
8 porties
Ingredientes
Deeg
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten
-
ongezouten boter in stukjes gesneden, plus iets extra voor het invetten75 g
-
meel plus iets extra voor het bestuiven150 g
-
zout1 snuifje
-
¼ tl natuurlijk vanille-extractvanillesuiker, huisgemaakt½ tl
Topping
-
appels (bijv. Reinette, Granny Smith, Braeburn, Pink Lady, Pippeling, Gravenstein)900 - 1000 g
-
suiker30 g
-
ongezouten boter10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
2 g
Energia
915 kJ /
218 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.2 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Nenhuma avaliação
Paastuin
Nenhuma avaliação
Citroenslush
10min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
IJssandwich
Nenhuma avaliação
Napolitaanse cake
Nenhuma avaliação
Eenvoudige appeltaart
45min
Karamelijs
Nenhuma avaliação
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Dunne grissini
Nenhuma avaliação
Appelpunch
30min
Appelcake
1h