Dispositivos e acessórios
Spinach and smoked salmon roulade
Preparação 15min
Total 24h 35min
15 portions
Ingredientes
Spinach roulade
-
eggs seperated4
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Smoked salmon filling
-
fresh dill fronds only5 sprigs
-
cream cheese softened350 g
-
horseradish cream to taste20 - 30 g
-
smoked salmon thinly sliced200 - 300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
418.2 mg
Proteína
8.7 g
Energia
493.4 kJ /
117.5 kcal
Gordura
8.8 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
0.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury Christmas
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Mocha eggnog easter bake
1h 30min
Easter Babka
2h 30min
Almond and pear tart
40min
Pear and chocolate frangipane
2h
Classic Polish 'tort'
2h 25min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Christmas tiramisu
24h 20min
Tuna dip
15min
Smoked salmon mousse
5min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3h 20min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h