Dispositivos e acessórios
Ciabatta olive sticks
Preparação 20min
Total 2h 5min
16 portions
Ingredientes
-
lemon peel only, no white pith1
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
water550 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
olive oil plus extra to grease45 g
-
baker's flour plus extra to dust750 g
-
sea salt2 tsp
-
pitted Kalamata olives (see Tips)200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
329.9 mg
Proteína
6.1 g
Energia
888.2 kJ /
212.3 kcal
Gordura
5 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
35.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Focaccia
3h
Bagels
1h 20min
Vanilla Bean Syrup
30min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Focaccia
3h
Croque Madame
45min
Neapolitan pizza
1h 30min
Triple Chocolate Muffins
50min
Jaffa muffin
40min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3h 25min
Romany creams
1h 15min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min