Dispositivos e acessórios
Quince crumble
Preparação 10min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
Quince filling
-
quinces (approx. 700g), peeled, cored and cut into quarters6
-
ground cinnamon1 tsp
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Crumble
-
unsalted butter chilled, cut into pieces , plus extra to grease120 g
-
plain flour320 g
-
white sugar100 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
egg1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
96.7 mg
Proteína
5.3 g
Energia
1716.4 kJ /
410.2 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
69.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comfort food in cast iron
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Burnt orange marmalade
14h 20min
Tamarind millionaire's shortbread
50min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Tomato ketchup
1h 25min
Quince paste
4h 10min
Mushroom stock paste
1h 35min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Orange Sponge Cake
1h
Vegan Christmas cake
27h 10min
Caribbean carrot cake
2h 10min