Dispositivos e acessórios
Pizzadeeg
Preparação 5min
Total 1h
2 portie
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie plus wat extra voor het invetten30 g
-
water kamertemperatuur220 g
-
1 tl moutpoedersuiker1 tl
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist gekruimeld20 g
-
broodmeel400 g
-
zout1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 portie
Proteína
45 g
Energia
7341 kJ /
1752 kcal
Gordura
39 g
Fibra
12.7 g
Hidratos de carbono
302 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Jouw Cookidoo® 2025 - Homemade Held
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min
Soefganiots
2 Std.
Drie kaas pides
1 Std. 40 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Vers pastadeeg
1 Std.
Amerikaanse pannenkoeken
40 Min
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Kruidenboter flatbreads
35 Min
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Pitabrood
2 Std.
Kipsatés met pindasaus
2 Std.