Dispositivos e acessórios
Chocolade toffee cake
Preparação 30min
Total 2h
12 sneetjes
Ingredientes
Cake
-
boter in stukken, en meer om in te vetten200 g
-
pure chocolade minimum 63% cacao, callets of stukken200 g
-
water100 g
-
bloem250 g
-
cacaopoeder (ong. 4 el)25 g
-
bakpoeder1 volle eetlepel
-
lichtbruine suiker180 g
-
suiker180 g
-
eieren3
-
crème fraîche80 g
Glazuur
-
pure chocolade minimum 60% cacao, callets of stukken200 g
-
zachte boter in stukken200 g
-
poedersuiker200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
7 g
Energia
3181 kJ /
760 kcal
Gordura
47 g
Hidratos de carbono
77.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Nenhuma avaliação
Amandelverslaving
1h
Gemengde bessen taartjes
Nenhuma avaliação
Zachte graanrepen
1h
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Koekjes met chocoladedragees
1h
Napolitaanse cake
Nenhuma avaliação
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Appelcake
1h
Chocoladecake
40min
Marmercake
2h