Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- 200 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 200 g pure chocolade, minimum 63% cacao, callets of stukken
- 100 g water
- 250 g bloem
- 25 g cacaopoeder (ong. 4 el)
- 1 volle eetlepel bakpoeder
- 180 g lichtbruine suiker
- 180 g suiker
- 3 eieren
- 80 g crème fraîche
Glazuur
- 200 g pure chocolade, minimum 60% cacao, callets of stukken
- 200 g zachte boter, in stukken
- 200 g poedersuiker
- Nutrição
- por 1 sneetje
- Energia
- 3181 kJ / 760 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 77.3 g
- Gordura
- 47 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10 min
Citroencake
2h
Gemengde bessen taartjes
Nenhuma avaliação
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Koekjes met chocoladedragees
1h
Bessenjamtaart
2h 35min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Frangipanetaart
1 godz. 25 min