Dispositivos e acessórios
Chocolade toffee cake
Preparação 30min
Total 2h
12 sneetjes
Ingredientes
Cake
-
boter in stukken, en meer om in te vetten200 g
-
pure chocolade minimum 63% cacao, callets of stukken200 g
-
water100 g
-
bloem250 g
-
cacaopoeder (ong. 4 el)25 g
-
bakpoeder1 volle eetlepel
-
lichtbruine suiker180 g
-
suiker180 g
-
eieren3
-
crème fraîche80 g
Glazuur
-
pure chocolade minimum 60% cacao, callets of stukken200 g
-
zachte boter in stukken200 g
-
poedersuiker200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
7 g
Energia
3181 kJ /
760 kcal
Gordura
47 g
Hidratos de carbono
77.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kerstman macarons
3h 20min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nenhuma avaliação
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nenhuma avaliação
Hersenen cupcakes
1h 40min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Citroenkoekjes
Nenhuma avaliação
Gemengde bessen taartjes
Nenhuma avaliação
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Eenvoudige appeltaart
45min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Marmercake
2h