
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- 200 g boter in stukken, en meer om in te vetten
- 200 g pure chocolade minimum 63% cacao, callets of stukken
- 100 g water
- 250 g bloem
- 25 g cacaopoeder (ong. 4 el)
- 1 volle eetlepel bakpoeder
- 180 g lichtbruine suiker
- 180 g suiker
- 3 eieren
- 80 g crème fraîche
Glazuur
- 200 g pure chocolade minimum 60% cacao, callets of stukken
- 200 g zachte boter in stukken
- 200 g poedersuiker
- Nutrição
- por 1 sneetje
- Energia
- 760 kcal / 3181 kJ
- Proteína
- 7 g
- Gordura
- 47 g
- Hidratos de carbono
- 77.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Dille en feta flatbread
1h 20min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nenhuma avaliação
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Buikmannetjes
1h 30min
Met frambozen doordrenkte azijn
Nenhuma avaliação
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Havertaart
Nenhuma avaliação
Koekjes met chocoladedragees
1h
Gebakken kaastaart
3h 10min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min