Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chocoladebodem
- 3 eieren
- 150 g suiker
- ¼ tl zout
- 200 g zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten
- 150 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 50 g water
- 100 g bruine suiker
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 200 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 70 g cacaopoeder
Chocoladevulling
- 100 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 20 g cacaopoeder
- 80 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 350 g gecondenseerde melk, gezoet
Chocolade-ganache
- 150 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 250 g aardbeien
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 2 tl huisgemaakte vanillesuiker
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 2556 kJ / 610 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 57 g
- Gordura
- 37 g
- Fibra
- 5.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Gezouten karameltaart
2h 40 min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nenhuma avaliação
Koekjes met chocoladechips
50 Min
Amandelverslaving
1hod.
Paastuin
Nenhuma avaliação
Geroosterde bananen affogato
Nenhuma avaliação
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Nenhuma avaliação
Driekoningentaart met hazelnoten
Nenhuma avaliação
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Zwart-Wit Muffins
1hod.
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Candy Cane-koekjes
1 godz. 45 min