Dispositivos e acessórios
Driedubbele chocoladetaart
Preparação 40min
Total 2h 30min
14 stuks
Ingredientes
Chocoladebodem
-
eieren3
-
suiker150 g
-
zout¼ tl
-
zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten200 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken150 g
-
water50 g
-
bruine suiker100 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.80 g
-
bloem200 g
-
bakpoeder2 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
cacaopoeder70 g
Chocoladevulling
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken100 g
-
cacaopoeder20 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 snuifje
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
gecondenseerde melk, gezoet350 g
Chocolade-ganache
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken150 g
-
aardbeien250 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.80 g
-
huisgemaakte vanillesuiker2 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
9 g
Energia
2556 kJ /
610 kcal
Gordura
37 g
Fibra
5.3 g
Hidratos de carbono
57 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gek op chocolade
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Koekjes met chocoladechips
50min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Brownies
50min
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Muffins met chocoladechips
1h
Chocoladecake
40min
Eenvoudige appeltaart
45min
Amandel Spritz-koekjes
1h
Kleverige toffeepuddings
Nenhuma avaliação
Chocolade toffee cake
2h
Marmercake
2h
Boterkoekjes
50min