
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chocoladebodem
- 3 eieren
- 150 g suiker
- ¼ tl zout
- 200 g zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten
- 150 g pure chocolade, 70% cacao in stukken
- 50 g water
- 100 g bruine suiker
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 200 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 70 g cacaopoeder
Chocoladevulling
- 100 g pure chocolade, 70% cacao in stukken
- 20 g cacaopoeder
- 80 g boter in stukken
- 1 snuifje zout
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 350 g gecondenseerde melk, gezoet
Chocolade-ganache
- 150 g pure chocolade, 70% cacao in stukken
- 250 g aardbeien
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 2 tl huisgemaakte vanillesuiker
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 610 kcal / 2556 kJ
- Proteína
- 9 g
- Gordura
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 57 g
- Fibra
- 5.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nenhuma avaliação
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Hersenen cupcakes
1h 40min
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Koekjes met chocoladedragees
1h
Kerstman macarons
3h 20min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Chocolade toffee cake
2h
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min