Dispositivos e acessórios
Spaghetti carbonara
Preparação 20min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
pecorinokaas (opcional)30 g
-
sjalot (30 g)1
-
baconblokjes150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
water1200 g
-
zout¾ tl
-
pasta, droog350 g
-
eieren3
-
eierdooier1
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
27 g
Energia
2528 kJ /
604 kcal
Gordura
27 g
Fibra
4.6 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30min
Tagliatelle met broccoli
15min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Pekingeend
45min
Gnocchi Tricolore
35min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Nenhuma avaliação
Griekse varkensstoofpot
45min
Kipfilets pizzaiola
55min