Dispositivos e acessórios
Risotto bolognese
Preparação 10min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
rundergehakt200 g
-
olijfolie2 el
-
wortel in stukken (ong. 100 g)1
-
selderstengel in stukken (ong. 50 g)1
-
sjalot gehalveerd (ong. 30 g)1
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)250 g
-
water650 g
-
1 el groentebouillongroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
boter15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
24 g
Energia
2241 kJ /
535 kcal
Gordura
25 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Snel op tafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Rode kool cups met kip
25min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Lasagne bolognese
2h 30min
Kip in perziksaus
40min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Nenhuma avaliação
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Worst met erwtenrisotto
30min
Spaanse risotto
40min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min