Dispositivos e acessórios
Risotto bolognese
Preparação 10min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
rundergehakt200 g
-
olijfolie2 el
-
wortel in stukken (ong. 100 g)1
-
selderstengel in stukken (ong. 50 g)1
-
sjalot gehalveerd (ong. 30 g)1
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)250 g
-
water650 g
-
1 el groentebouillongroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
boter15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
24 g
Energia
2241 kJ /
535 kcal
Gordura
25 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Snel op tafel
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Rijstsalade
1h
Lasagne bolognese
2h 30min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Gnocchi Tricolore
35min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Worst met erwtenrisotto
30min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Spaanse risotto
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Pompoenrisotto met spek
25min