Dispositivos e acessórios
Appel strudel
Preparação 45min
Total 1h 45min
12 porties
Ingredientes
Strudeldeeg
-
meel en meer om te bestuiven370 g
-
ei1
-
zonnebloemolie70 g
-
water120 g
-
witte wijnazijn1 tl
-
zout½ tl
Appelvulling
-
hazelnoten100 g
-
boter in stukken130 g
-
broodkruimels80 g
-
gemalen kaneel1 tl
-
suiker100 g
-
1 ½ tl natuurlijk vanille-extracthuisgemaakte vanillesuiker1 el
-
citroensap20 g
-
rum (opcional)20 g
-
appels geschild750 g
-
rozijnen80 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Proteína
6 g
Energia
1721 kJ /
411 kcal
Gordura
21 g
Fibra
3.3 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Duitse brunch
1h 15min
Gevulde kroketten
Nenhuma avaliação
Pizza Margherita
2h 10min
Driekoningentaart met hazelnoten
Nenhuma avaliação
Citroenkoekjes
Nenhuma avaliação
Brownie koekjes
1h 35min
Gemengde bessen taartjes
Nenhuma avaliação
Mediterraanse gebakjes
Nenhuma avaliação
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Amandelmelk
10min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min