Dispositivos e acessórios
Appel strudel
Preparação 45min
Total 1h 45min
12 porties
Ingredientes
Strudeldeeg
-
meel en meer om te bestuiven370 g
-
ei1
-
zonnebloemolie70 g
-
water120 g
-
witte wijnazijn1 tl
-
zout½ tl
Appelvulling
-
hazelnoten100 g
-
boter in stukken130 g
-
broodkruimels80 g
-
gemalen kaneel1 tl
-
suiker100 g
-
1 ½ tl natuurlijk vanille-extracthuisgemaakte vanillesuiker1 el
-
citroensap20 g
-
rum (opcional)20 g
-
appels geschild750 g
-
rozijnen80 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Proteína
6 g
Energia
1721 kJ /
411 kcal
Gordura
21 g
Fibra
3.3 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Nenhuma avaliação
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Chocolade hazelnootpasta
2h
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nenhuma avaliação
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Rabarbertaart
55min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Nenhuma avaliação
IJssandwich
Nenhuma avaliação
Chocoladetruffels
2h 45min
Paddenstoelentaart
1h 30min
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min