Dispositivos e acessórios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Energia
607 kJ /
145.1 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55min
Kids Rainbow Veggie Pizza
1h 40min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Maple and Mustard Salmon
20min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min