Dispositivos e acessórios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Energia
607 kJ /
145.1 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Crêpes Suzette
1h 20min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min
Avocado Tuna Salad
5min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h