Dispositivos e acessórios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Energia
607 kJ /
145.1 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Green Shakshuka
40min
Caprese Egg White Omelet
20min
Lavender Fizz
1h 5min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Cheese Omelet with Spinach
25min
Creamed Spinach
30min