Dispositivos e acessórios
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
Preparação 15min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
Beer Can Burgers
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
lean ground beef (90% lean) (see Tip)24 oz
-
panko bread crumbs2 oz
-
garlic powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
large egg1
-
brown ale2 oz
-
thick cut bacon6 slices
Beer Mushrooms
-
water1 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced10 oz
-
unsalted butter cold, in one cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
brown ale6 oz
-
beef stock3 oz
-
soy sauce½ oz
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
Baking
-
provolone cheese6 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1081.6 mg
Proteína
37.9 g
Energia
2347.9 kJ /
561.2 kcal
Gordura
37.8 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
16.2 g
Hidratos de carbono
13.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Florentine Meatballs and Linguine
Nenhuma avaliação
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35min
Spanish Rice
35min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Baklava Cheesecake
Nenhuma avaliação
Chicken Mole Verde
1h 5min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Meat Sauce
1h 45min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1h 50min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min