Dispositivos e acessórios
Chocolade en banaan charlotte
Preparação 35min
Total 24h
4 porties
Ingredientes
De siroop
-
suiker100 g
-
water100 g
-
rum80 g
De chocolademousse
-
room, 35% vet zeer koud150 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken180 g
-
eieren3
-
suiker40 g
Decoratie
-
limoenen3
-
boter100 g
-
banaan400 g
-
suiker100 g
-
room, 35% vet30 g
-
lange vingers (boudoirs) (voor een charlotte vorm Ø 16 cm)30
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
12 g
Energia
4029 kJ /
961 kcal
Gordura
41 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
120 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gek op chocolade
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Amarant cacao balletjes
Nenhuma avaliação
Maïsbrood en cheddar muffins
Nenhuma avaliação
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Citroenslush
10min
Chocoladehazelnootpasta
45min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Nenhuma avaliação
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Dracula bloed
Nenhuma avaliação
Cheesecake likeur
10min
Baba met rum
Nenhuma avaliação