Dispositivos e acessórios
Chocolade en banaan charlotte
Preparação 35min
Total 24h
4 porties
Ingredientes
De siroop
-
suiker100 g
-
water100 g
-
rum80 g
De chocolademousse
-
room, 35% vet zeer koud150 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken180 g
-
eieren3
-
suiker40 g
Decoratie
-
limoenen3
-
boter100 g
-
banaan400 g
-
suiker100 g
-
room, 35% vet30 g
-
lange vingers (boudoirs) (voor een charlotte vorm Ø 16 cm)30
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
12 g
Energia
4029 kJ /
961 kcal
Gordura
41 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
120 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gek op chocolade
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Taartje met chocolade-praliné
Nenhuma avaliação
Crème anglaise
15min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Mediterrane kippenpastei
50min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Nenhuma avaliação
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Gebakken kaastaart
3h 10min
Kabeljauw met citrusboter
50min