Dispositivos e acessórios
Bessenmousse
Preparação 20min
Total 4h 50min
6 porties
Ingredientes
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
7 g
Energia
1432 kJ /
342 kcal
Gordura
18 g
Fibra
1.7 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Glutenvrije quiche Lorraine
Nenhuma avaliação
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Vegan challah brood
2h 30min
Roomboterglazuur
5min
Broodkruimels
5min
Fruitige saladedressing
5min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Aardbeienpudding
2h 10min
Drijvende eilandjes
40min
Aardappel-preisoep
40min
Bessenschuim
10min