Dispositivos e acessórios
Bessenmousse
Preparação 20min
Total 4h 50min
6 porties
Ingredientes
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
7 g
Energia
1432 kJ /
342 kcal
Gordura
18 g
Fibra
1.7 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Bessenschuim
10min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nenhuma avaliação
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nenhuma avaliação
Custard
15min
Kaastaartijs
Nenhuma avaliação
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Aardappelmuizen
Nenhuma avaliação