Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
- 100 g sjalotten doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 30 g whisky
- 200 g room, elk type (van koemelk)
- 20 g bloem
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gerookte paprikapoeder
- 350 g coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks
- Nutrição
- por 4 porties
- Energia
- 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
- Proteína
- 101.3 g
- Hidratos de carbono
- 51.6 g
- Gordura
- 113.3 g
- Gordura saturada
- 59.1 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 2646 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Nenhuma avaliação
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Geflambeerde uientaart
Nenhuma avaliação
Aardappelgratin
Nenhuma avaliação
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nenhuma avaliação
Portugees crème brûlée
25 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Vitello tonnato
13 Std.