Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
- 100 g sjalotten doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 30 g whisky
- 200 g room, elk type (van koemelk)
- 20 g bloem
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gerookte paprikapoeder
- 350 g coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks
- Nutrição
- por 4 porties
- Energia
- 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
- Proteína
- 101.3 g
- Hidratos de carbono
- 51.6 g
- Gordura
- 113.3 g
- Gordura saturada
- 59.1 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 2646 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Scampi cajun citroen pasta
30 dk
Met honing geglazuurde wortelen
30 dk
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 dk
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 dk
Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Scandinavische hamburger
4h 10min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min