
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
- 100 g sjalotten doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 30 g whisky
- 200 g room, elk type (van koemelk)
- 20 g bloem
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gerookte paprikapoeder
- 350 g coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks
- Nutrição
- por 4 porties
- Energia
- 1646.6 kcal / 6889.5 kJ
- Proteína
- 101.3 g
- Gordura
- 113.3 g
- Hidratos de carbono
- 51.6 g
- Fibra
- 4.3 g
- Gordura saturada
- 59.1 g
- Sódio
- 2646 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Gorgonzola spread
Brak ocen
Aardbeien mille-feuille
5 godz.
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Dracula bloed
Brak ocen
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Groene pepersaus
20 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min