
Versões compatíveis
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 g water
- 800 g witte asperges geschilt
- 4 verse zalmfilets (± 130 g elk)
- 200 g boter in stukken
- 2 eierdooiers
- 2 el citroensap
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 757.8 kcal / 3140.8 kJ
- Proteína
- 44.3 g
- Gordura
- 62.3 g
- Hidratos de carbono
- 2.8 g
- Fibra
- 3.3 g
- Gordura saturada
- 33.5 g
- Sódio
- 728.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Nenhuma avaliação
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Pastasalade met kip
1h 15min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Rabarber-citroen cookies
1h
Kleine aspergeflans
55min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Groentencurry met rijst
Nenhuma avaliação
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nenhuma avaliação
Romige courgettensoep
35min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min