Dispositivos e acessórios
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Preparação 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
728.3 mg
Proteína
44.3 g
Energia
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Gordura
62.3 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
33.5 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Friend® in de zomer
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hollandaisesaus
15min
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nenhuma avaliação
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Nenhuma avaliação
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Aardbeien mille-feuille
5h
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Nenhuma avaliação
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Hollandaisesaus
15min