Versões compatíveis
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 g water
- 800 g witte asperges, geschilt
- 4 verse zalmfilets (± 130 g elk)
- 200 g boter, in stukken
- 2 eierdooiers
- 2 el citroensap
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 3140.8 kJ / 757.8 kcal
- Proteína
- 44.3 g
- Hidratos de carbono
- 2.8 g
- Gordura
- 62.3 g
- Gordura saturada
- 33.5 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sódio
- 728.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Nenhuma avaliação
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Tarbot met salsasaus
Nenhuma avaliação
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Nenhuma avaliação
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Hollandaisesaus
15 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Nenhuma avaliação
Pêche Melba
Nenhuma avaliação
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min