Dispositivos e acessórios
Blomkål og hakket oksekød i fad
Preparação 10min
Total 1h
6 portioner
Ingredientes
-
vand500 g
-
blomkålsbuketter (3-4 cm)500 g
-
salt1 - 2 knivspids
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
skalotteløg skåret i halve30 g
-
fed hvidløg2
-
olivenolie30 g
-
hakket oksekød600 g
-
tomat skåret i mindre stykker (3 cm)200 g
-
salt1 tsk
-
timian, tørret½ tsk
-
basilikum, tørret½ tsk
-
chilipulver½ tsk
-
oregano, tørret1 tsk
-
tomatpure80 g
-
fløde60 g
-
mozzarella skåret i mindre stykker250 g
-
timian, frisk4 kviste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
805.5 mg
Proteína
29.1 g
Energia
2075.5 kJ /
496.1 kcal
Gordura
38.5 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
16.2 g
Hidratos de carbono
9.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sunde middagsretter
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cottage pie
1h 15min
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Bahn mi med kylling
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Nenhuma avaliação