Dispositivos e acessórios
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
Preparação 5min
Total 20min
1 pot
Ingredientes
-
pure chocolade in stukken gesneden100 g
-
room, 35% vet80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pot
Proteína
10 g
Energia
3107 kJ /
742 kcal
Gordura
56 g
Fibra
9.5 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Profiteroles
2h
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Soezendeeg
2h
Kruimeldeeg
5min
Lemon curd
20min
Basis karamel
25min
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Vanilleroomijs
12h
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Banketbakkersroom
15min