Dispositivos e acessórios
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Preparação 25min
Total 29h 10min
18 porties
Ingredientes
Vanille-kokos glazuur
-
gepelde amandelen175 g
-
water700 g
-
kokosroom200 g
-
pure ahornsiroop50 g
-
honing20 g
-
agar-agar1 ½ tl
-
maïzena (zetmeel)1 ½ el
-
cacaoboter30 g
-
vanillepasta1 ½ tl
Cupcakes
-
grof rietsuiker150 g
-
bloem200 g
-
cacaopoeder40 g
-
bakpoeder2 tl
-
eieren4
-
druivenpit olie140 g
-
vanillepasta2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
61 mg
Proteína
5.4 g
Energia
1174.6 kJ /
279.7 kcal
Gordura
19.2 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lactosevrij smullen
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Duitse brunch
1h 15min
De wafels van de foor
3h
Hersenen cupcakes
1h 40min
Koekjes met chocoladechips
50min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Pannenkoeken
1h 15min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Zwart-Wit Muffins
1h
Sushi donuts
50min
Chocolade toffee cake
2h