Dispositivos e acessórios
Gazpacho
Preparação 10min
Total 1h 15min
6 porties
Ingredientes
-
pruimtomaten rijp, in helften gesneden1000 g
-
groene paprika50 g
-
uien40 g
-
komkommer deels geschild70 g
-
teentje knoflook1
-
azijn30 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 - 100 g
-
ijsblokjes8
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
2 g
Energia
616 kJ /
146 kcal
Gordura
13 g
Fibra
2.4 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Nenhuma avaliação
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Nenhuma avaliação
Beef Wellington
10h 10min
Appelpunch
30min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Popeye's power bowl met bramen
Nenhuma avaliação
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Nenhuma avaliação
Vitello tonnato
13h