Dispositivos e acessórios
Salmorejo
Preparação 10min
Total 10min
6 portie
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1074.3 mg
Proteína
13.6 g
Energia
1799.2 kJ /
430 kcal
Gordura
30.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Vitello tonnato
13h
Dadel curry dip
5min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Nenhuma avaliação
Pre-workout Kokosrepen
Nenhuma avaliação
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Nenhuma avaliação
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nenhuma avaliação
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Nyonya kip-curry bun
Nenhuma avaliação
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação