Dispositivos e acessórios
Salmorejo
Preparação 10min
Total 10min
6 portie
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1074.3 mg
Proteína
13.6 g
Energia
1799.2 kJ /
430 kcal
Gordura
30.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Nenhuma avaliação
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Nenhuma avaliação
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Pisco sour
10min
Pierogi met vlees
1h
Driekoningentaart met hazelnoten
Nenhuma avaliação
Tiramisu Smoothie
5min
Verfrissende Melkdrank
5min