Dispositivos e acessórios
Fideuá van groenten
Preparação 15min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui in kwarten gesneden120 - 150 g
-
paprikapoeder1 tl
-
groene paprika in stukken gesneden100 g
-
rode paprika in stukken gesneden100 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
groene asperges zonder het harde deel, in stukken van 2 à 3 cm gesneden250 g
-
verse champignons in schijfjes150 g
-
rijpe tomaten in stukken gesneden150 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
geel kleurstofpoeder½ tl
-
water800 g
-
1 - 2 tl zoutbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
fideuà korte holle pasta350 g
-
doperwten, bevroren50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
10.3 g
Energia
1343 kJ /
321 kcal
Gordura
9.7 g
Fibra
5.8 g
Hidratos de carbono
48.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kimchi mac&cheese
50min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nenhuma avaliação
Rucola taart
Nenhuma avaliação
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Nenhuma avaliação
Rijstsalade
1h
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Vegetarische chili
1h 5min
Groenteflan
1h 35min
Chili non Carne
1h
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Azteca taart
1h